Rådgivning, sparring, idégenerering, planlægning, strategi og eksekvering

Mine ydelser

Rådgivning

Jeg kigger din strategi og go-to plan efter sømmene, og hjælper med de udfordringer du har i dag.

Reach & Impressions

Jeg sørger for at eksekveringen kommer ud i verden og at kreativerne bliver set.

Dataflow

Hvordan går det i dag og hvordan skal det gå i morgen? Jeg kigger din data igennem og hjælper med at finde problemer og lavt-hængende frugter.

Løbede dialog

Jeg har altid tid til at følge op, tage status eller bare tage en snak om dut brand.

Kreativ eksekvering

Jeg er både manden bag de kreative ideer, og ham som skal eksekvere dem. Du skal derfor ikke tale med flere medarbejdere.

Silotænkning

Har du brug for siloer og flows? Eller vil du gerne bare have at det virker? Jeg tilpasser mig dine behov, men rådgiver altid ærligt

Konsultation

Ændringer i Google? Skifter Facebook data-strategi? Jeg er med på beatet, så jeg kan give dig en professionel og up-to-date sparring.

Din tilfredshed

Jeg vil KUN have glade kunder, men det forpligter ;-) Så du kan være sikker på at jeg gør mit aller bedste for at nå det bedste mål, til den bedste pris.

Ydelser generelt

Rådgivning, strategi og eksekvering

Jeg hjælper din virksomhed med at få synlighed og konverteringer så vi kan nå virksomhedens mål med digital markedsføring.

Web & Facebook
à La Carte ydelser

Website design, udvikling & SEO

Hos RRmarketing er din virksomheds fremtidige hjemmeside i gode hænder. Få dine ideer ud i den digitale verden, og optimer dit brands mest værdifulde online-visitkort. Følg statistik og optimer løbende ud fra din målgruppe.

Website Udvikling

Vi tager dine ideer fra 0-100, og får dit brand til at komme til live i en moderne og responsiv indpakning.

Website Support

Har du brug for hjælp under eller efter? Din hjemmeside bliver udviklet så du i fremtiden nemt kan håndtere det selv, få nye øjne på den eller lave nye tiltag.

Jeg tilbyder naturligvis også support på din nye hjemmeside såfremt du får spørgsmål.

Basic SEO

Jeg hjælper med at opsætte dine tekster og lave links, metabeskrivelser og basic SEO opsætning i YOAST SEO, så din nye hjemmeside starter på et godt grundlag.

Facebook annoncering

Gør dit brand synligt og socialt med målgruppen. Facebook og dets underbrands (Instagram, Messenger, mv.) er en gylden mulighed for at mingle uformelt med målgruppen og få en direkte respons på dit brand og dine ydelser.

Brand Strategi

Har din virksomhed en strategi?
Lad os sammen oversætte denne til det digitale univers, og lave en rød tråd mellem Web, SoMe og dine omkringliggende aktiviteter.

Facebook annoncering

Betalt indhold er et must på SoMe. Jeg opsætter dine kampagner, både kort og længerevarende, og tilpasser det dine målsætninger.

Sammen definerer vi et relevant budget.

Social Retargeting

Al Facebook annoncering tilbydes med retargeting, så det spiller sammen med din hjemmeside og øvrige Facebook aktiviteter.

Marketing virker meget bedre, på folk som allerede har udvist interesse for dit brand!