WordPress & Divi

Få hjælp til online marketing, WordPress og Divi i Langeskov, Odense og omegn.

 

Hvad er det der WordPress?

Hvordan kan jeg bygge en custom hjemmeside hurtigt?

Hvad er det dér “Divi” som alle taler om?

- Ja der er er næsten flere spørgsmål end der er hjemmesider. Lad mig dog alligevel give dem et skud.

Hyr migSe tidligere opgaver

WordPress

Hvad er det der WordPress og er det noget for mig?

Du SKAL da have WordPress hvis du vil bygge hjemmesider! Eller hvad?

Nej.

Der findes rigtig mange forskellige CMS’er derude, som alle sammen har sine fordele og ulemper. Nogle af de helt store er blandt andre WIX, Joomla, UMBRACO og selvføl­gelig også WordPress. Der er også virksom­heder som bygger deres CMS systemer fra bunden, for på den måde at have komplet kontrol over al data og funktioner.

Her i virksom­heden bruger vi WordPress da vi mener det er det mest simple, fleksible og nutidige CMS man kan bygge i. Især hvis man vil starte en ny hjemmeside op, og vil være “fremtids­sikret”.

Men hvad er “CMS” så?

Det er mere eller mindre bare et smart interface, som taler sammen med databasen (og alle dataene mere eller mindre) på din server (den computer hvor din hjemmeside er placeret). Din server er ofte placeret i et Webhotel hos steder som UNOeuro, i123​.dk, one​.com, o.lign.

  • Frontend udvikling
  • Backend udvikling
  • Design
  • Branding
  • SEO
  • Sociale Medier

Plugins; nutidens handyman-værktøjskasse

Noget af det som efter­hånden gør WordPress til et fanta­stisk CMS system, er især de mange “plugins”.

Hvad er et plugin?

Et plugin er en lille tilfø­jelse som ofte enten tilsætter og admini­strerer lidt kode på din hjemmeside (så du slipper for det), optimerer på noget bagved­lig­gende (XML, SEO, etc.), eller tilknytter en tredje­parts tjeneste til din webside. Dette kunne eksem­pelvis være Google Analytics, Facebook Pixel eller en CDN.

Kan du huske WindowsPhone? Ja din Nokia 3310 fik “nyt liv” da Nokia og Microsoft i sin tid lancerede de første WindowsP­hone’s, som skulle konkurrere med den allerede etablerede iPhone og Android telefo­nerne.

Det som Nokia og Microsoft dog ikke havde taget højde for (eller vurderet vigtigt nok), var dog at hele essensen i en moderne smartphone IKKE er at have det bedste kamera eller den største skærm. Det handlede om Apps. Altså programmer som kunne instal­leres på telefonen og dermed gøre den endnu mere anven­delig med nye funktioner. Av. Sikke et flob det blev.

Iphone og Android var nemlig allerede så store, at ingen udviklere gad at programmere til WindowsPhone også.

Det er præcis det samme med WordPress, her kalder vi det bare plugins.

Divi

En rigtig byggemand bob

Er du ikke en rigtig handyman? Heller ikke jeg. Men sidder du på hjemme­kon­toret i Langeskov og drømmer om din splinter ny hjemmeside er det vel ok. Heldigvis er det lige præcis det som gør Divi til et af verdens mest solgte, brugte og anbefalede page-builder temaer.

- Ikke at du har 10 tommel­fingre, men at Divi er nemt for alle uanset start-niveauet.

 

Divi er et tema som så mange andre, som giver en slags skabelon eller skitse man kan “male” sine hjemmeside indeni. Der er mulighed for at tilpasse alle farver, former, menuer, animation, og meget mere.

Som regel er det faktisk mere krævende at holde tilbage med de vilde effekter, end at farve løs. For det kan godt blive lidt svært at læse din Divi WordPress hjemmeside hvis alt flyver rundt i regnbuens farver.

 

Byggemandens værktøj

 

Sammen med temaet er der inklu­deret en smart page-builder, som giver mulighed for at oprette og redigere elementer på hjemmesiden, præcis som man kender det fra et Word eller Pages dokument. På den måde er det nemt at ændre på fonter, farver, kasser og kolonner i et miljø som man allerede er vant til. 

Design er passion.

WordPress og Divi

Den perfekte kombi­nation

Design og funktion

Super nemt at skabe

Customisable

Alt kan laves præcis som din fantasi ønsker det.

Hurtig

Lyn hurtig og responsiv

Samarbejder med virksomheder

Afleverede kampagner og projekter

Samarbejdsprojekter igang

Hurtig, responsiv og bygget til fremtiden

Det som der i praksis sker når du benytter Divi’s page-builder, er at den koder hjemmesiden “bag skærmen”. Og fordi der sidder et stort team af eksperter og opdaterer og udvider Divi, er man sikret at få det nyeste indenfor HTML, CSS, shortcodes og ja, faktisk alle typer af kodning der findes sted bag det smukke ydre.

Sammen med WordPress klarer Divi også automatisk overgangene mellem skærm­stør­relser. På den måde kan du altså design til eksem­pelvis mobil­te­le­foner, og tjekker du så hjemmesiden fra en computer fra bibli­o­teket i Langeskov, ja så ser det faktisk præcis lige så lækkert ud. Husk dog at spørge bibli­o­te­karen om lov til at låne hendes EDB system først 😉 

Sådan kan divi hjemmesider også se ud

Kunne du tænke dig at høre mere om Divi og WordPress?

Giv en kop glæde, så deler jeg ud af mine erfaringer
Drik kaffe