Marketing Fyn, Odense og Langeskov

Få hjælp til online markedsføring, WebDesign og SoMe på hele Fyn.

Det er vigtigt at få din virksomhed synlig hos kunderne. Dette kan gøres med eksempelvis en flot hjemmeside eller en personlig Facebook annoncering. Sammen kan vi klare begge dele.

 

Få tilbudSe tidligere opgaver

Om mig

Hej, mit navn er Rasmus. Jeg er den lokale marketing-specialist på Fyn.

Digital marketing og branding er min passion.

Fair nok. Jeg er ikke vokset op med brunsviger eller Albani. Til gengæld har jeg boet på øen siden 2012, og ved efterhånden nogenlunde hvem Fynboerne er. Nogen gange kan det endda være en fordel indenfor markedsføring, for jeg ser ting som “de andre” måske tager for givet. Det kan være et hul i markedet, en mulighed på Facebook eller måske bare nogle lokale omstændigheder?

Trods dialekten halter er jeg dog Fynbo i hjertet, og forstår at gå i øjenhøjde med alt fra nabo til direktør.

Sammen kan vi designe dit brands kommende hjemmeside og lave effektive Facebook annoncer. Alt er tilpasset DIN virksomhed.

Lokalt. Globalt. Fynbo.

  • Frontend udvikling
  • Backend udvikling
  • Design
  • Branding
  • SEO
  • Sociale Medier

Få en klar proces gennem dit online marketing eventyr

Jeg er altid nem at snakke med og til at få fat på.

Vi laver en plan over hvor lang tid der skal bruges og hvilke materialer og ressourcer vi skal have styr på. Først skal vi naturligvis afklare hvem du og din virksomhed er, hvordan vi kan løfte jeres online synlighed, og hvad jeg kan gøre for jer.

En typisk proces er som følger:

Få afklaring

Hvad lyder opgaven på?

Design

Hvilke farver og toner skal vi have frem i din hjemmeside og/eller Facebookside?

Optimer

Vi får styr på cookies, caching og hastighedsoptimeringer. Derudover kigger vi på hvordan siderne yder.

Vedligehold

De sidste omkringliggende ting oprettes og tilpasses.

Din synlighed er nøglen til succes

Det er ganske få virksomheder i dag som kan leve uden en social identitet eller en hjemmeside. Dine kunder har aldrig været mere utålmodige eller haft så mange konkurrenter de kan gå til, som de har nu.

Det er derfor utroligt vigtigt med en hjemmeside de hurtigt, let og bekvemt kan finde fra hvor end de søger efter den.

En Facebook profil kan gøre det hurtigt for kunderne at komme i kontakt med dig og få et mere personligt forhold til dit brand. Det er her din virksomhed skal slå de mere “personlige” og særlige opslag op. Tænk eventuelt dig selv ind som kunde? Hvordan fandt du sidst den virksomhed du skulle i kontakt med?
Facebook og Google er nogen af de største drivkrafter når det gælder digitalt forretning.

Lokalt, nationalt, globalt

Din virksomhed eksisterer for dine kunder. Selvfølgelig gør den det. Uanset om du vil annoncere til dine kunder i Odense, på Fyn eller et helt andet land, så er det vigtigt at du har en strategi og ved hvordan.

Indholdet på hjemmesiden bør selvfølgelig kunne læses af modtaget – så dansk sprog og jokes skal også fungerer i Paris. Derudover skal du selvfølgelig være tilgængelig i hele verdens ynglings feed, Facebook. Det er her du kan få lov at tilføje lidt personligt krymmel og noget social sjæl fra netop DIT brand. Facebook et fantastisk værktøj til at skubbe dit brand og din nye hjemmeside ud til nye kunder, direkte i deres dagligdag!

Og så er det endda dejligt nemt at ekspandere din webshop, hjemmeside eller blog til andre byer og lande.

Et udpluk af mine designs